Spring naar content

Volg ons op Facebook

Regelmatig delen wij nieuws op onze Facebookpagina.

Laatse nieuws i.v.m. het Corona virus :

Sinds 16 maart '20 is de praktijk gesloten i.v.m. de richtlijnen van het RIVM. Wij bieden onze behandelingen op dit moment uitsluitend via video bellen aan. We doen dit middels een makkelijke, veilige verbinding. U kunt via het contact formulier een afspraak maken. Deze behandelingen worden vergoed. 

De Praktijk

De praktijk is gevestigd in Schagen op Noord 84a.
De ingang is aan de zijkant van het gebouw. U kunt daar, of aan de straat, vrij parkeren. In het gebouw werken meerdere disciplines (fysiotherapie, ergotherapie, (kinder) diëtist, kindercoach).
U leest hier meer over op onze gezamenlijke website : www.paramedischcentrumschagen.nl
In de logopediepraktijk werken Sanne Komen en Abbey Schenk. We doen ons best  u zo snel mogelijk, na het eerste contact, in te plannen. In de meeste gevallen zal dat binnen twee weken zijn. Het kan echter ook voorkomen, dat u even op een wachtlijst wordt geplaatst. We hebben een verwijzing van uw arts nodig.
Iedere eerste vrijdag van de maand hebben we een gratis inloopspreekuur van 17.30-18.30. U kunt dan vrijblijvend binnen lopen en uw vragen stellen of een afspraak maken. U bent van harte welkom !
In 2020 hebben wij geen contract met CZ en Menzis. Als u een restitutiepolis heeft, krijgt u alles vergoed. U kunt bij ons vragen naar de voorwaarden.