Logopediepraktijk Schagen
Noord 84a
1741 BG Schagen
0224-212901

De Praktijk

De praktijk is in Schagen gevestigd op Noord 84a.

De ingang is aan de zijkant van het gebouw. In het gebouw werken meerdere disciplines (fysiotherapie, ergotherapie, kinderdiëtist).

In de praktijk werken Sanne Komen en Lisa Boekel.

Sanne:

Sanne werkt al ruim 25 jaar als logopedist. Zij is begonnen in het SBO. Na 6 jaar is zij in Logopediepraktijk Schagen gestapt. Inmiddels heeft zij heel wat in het vak zien veranderen, maar het enthousiasme is gebleven!

Zij heeft affiniteit met zowel kinderen als volwassenen.

Na al die jaren praktijkvoering is het nu gelukt om in een klein, multidisciplinair team te werken.

Lisa:

Lisa werkt al 10 jaar als logopedist. In het verleden heeft zij in het cluster 2 (onderwijs aan kinderen / jongeren met een communicatieve beperking) en het cluster 3 (onderwijs aan leerlingen met een verstandelijke beperking) onderwijs gewerkt.

In 2016 is Lisa afgestudeerd als Logopediewetenschapper aan de Universiteit van Utrecht.

Naast haar werk in de praktijk volgt zij de masteropleiding  general linguistics en zit zij bij de commissie PR & Communicatie van de NVLF (Nederlandse vereniging voor logopedie en foniatrie). Hierdoor is zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de logopedie.

Zowel Lisa als Sanne nemen deel aan een kwaliteitskring en aan het samenwerkingsverband Kop van Noord Holland. Beiden staan geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.

Powered by SHARK Connect

Lid van de NVLF